De wachtruimte van de mondhygiëniste kon wel een update gebruiken. 

Soms moet je even wachten en dan pak je vak een magazine om even snel door te bladeren. Maar dan wil je ook wel wat kunnen zien, lezen. Het licht in de wachtruimte voldeed hier niet aan. Ik werd gevraagd om een advies op te stellen voor zowel de verlichting als het interieur.

Interieur en lichtplan

De wachtruimte is erg klein. Twee stoeltjes passen er net in. Dan staat er ook nog een kast met foldermateriaal, een boekenplan vol met magazines en haken om je jas op te hangen. Ik heb de kast weg laten halen want het foldermateriaal past prima op de leesplank. Het is daarnaast fijn om magazines in te kunnen kijken die aardig up to date zijn en niet van 3 jaar oud. Dus ook de leesplank werd up tot date gemaakt waardoor er meer ruimte vrij kwam. Less is more!

Dan de verlichting. Er stonden 2 vloerlampen in de al krappe wachtruimte. Die heb ik vervangen door 2 wandlampen en een goede hangleeslamp. Er is nu niet alleen veel  meer rust in de wachtruimte maar de verlichting voelt nu veel aangenamer aan.  Missie completed!