Licht is aanstekelijk! Daarom werk ik met veel passie en enthousiasme om mooie en creatieve plannen te creëren en inspireer ik je graag met de mogelijkheden die er zijn om je thuis, je werkomgeving of tuin in de spotlight te zetten.

Ik werk zelfstandig als lichtadviseur en interieurstylist. Leuk?! Maar wat houdt dat in, zul je misschien denken. Dat betekent dat ik onafhankelijk te werk ga. Ik ben niet gebonden aan merken of afspraken met leveranciers. Op deze manier kan ik advies geven wat voor jullie de beste keuze is.

Maurien Beyhum
Lichtregister Studio Bemaux

Hallo, ik ben Maurien Beyhum en ik ben eigenaar van buro bemaux. Voordat ik dit avontuur startte heb ik gewerkt in een hele andere branche maar altijd met één oog gericht op licht, interieur en vormgeving. En als je daar dan iets mee wilt doen moet je het goed doen, is mijn mening. Daarom heb ik de opleiding Lichtontwerper aan de HBO Lighting Design Academy gevolgd en ben ik als onafhankelijk lichtadviseur gestart met buro bemaux. Licht is mijn passie. Om mijn kennis verder uit te bouwen bezoek ik jaarlijks meerdere lichtbeurzen in het buitenland en volg ik externe opleidingen. Op deze manier kan ik deskundig verlichtingsadvies blijven geven.

Omdat licht en interieur met elkaar verbonden zijn, ben ik de vakopleiding  interieurstyling EHCB gaan volgen en heb vervolgens hierin examen gedaan. Op deze manier kan ik op een professionele manier advies geven over het inrichten van jullie interieur. De opleiding stond in teken van het maken van plattegronden en deze invullen tot functionele ruimtes, bepalen van kleuren en gebruik maken van de juiste materialen.

Ik specialiseer ik mij in het maken van lichtplannen en het geven van verlichtingsadvies. Ik werk samen met interieurontwerpers, aannemersbedrijven en architecten maar klanten weten mij ook rechtstreeks te vinden. Ook heb ik een interieuropleiding voltooid omdat interieur en verlichting onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het interieuradvies dat ik geef is voornamelijk gericht op de grote lijnen. Kleuren, meubels, verlichting, wijzigingen in plattegronden. Zorgen dat de basis goed is zodat je zelf verder kunt met de invulling van je woonwens. Ik werk samen met een groot netwerk van specialisten waaronder elektriciens, domotica specialisten, interieurbouwers, stukadoors en vele andere. Lees meer>>

buro bemaux is veelzijdig gespecialiseerd, klein in omvang, groot in netwerk en nieuw in aanpak.

Kan ik jullie helpen met een lichtplan of een lichtadvies?
Of heb je een interieurvraag?

Of zijn jullie benieuwd wat het precies inhoudt en wat ik voor jullie kan betekenen? Bel of mail me, wat het beste bij je past.