Licht is aanstekelijk! Daarom werk ik met veel passie en enthousiasme om mooie en creatieve plannen te creëren en inspireer ik je graag met de mogelijkheden die er zijn om je thuis, je werkomgeving of tuin in de spotlight te zetten.

Voor mijn klanten geef ik lichtadvies of maak ik lichtplannen. Geen kant en klare pakketten die afgenomen moeten worden maar ik bespreek samen met jullie wat er nodig is en samen werken wij aan een mooi plan die uitvoerbaar is. Op deze manier zijn de adviezen en plannen maatwerk en uniek voor jullie situatie.

Maurien Beyhum

Hallo, ik ben Maurien Beyhum en ik ben eigenaar van buro bemaux. Voordat ik dit avontuur startte heb ik gewerkt in een hele andere branche maar altijd met één oog gericht op licht, interieur en vormgeving. En als je daar dan iets mee wilt doen moet je het goed doen, is mijn mening. Daarom heb ik de opleiding Lichtontwerper aan de HBO Lighting Design Academy gevolgd en ben ik als onafhankelijk lichtadviseur gestart met buro bemaux.
Licht is mijn passie. Om mijn kennis verder uit te bouwen bezoek ik jaarlijks meerdere lichtbeurzen in het buitenland en volg ik externe opleidingen. Op deze manier kan ik deskundig verlichtingsadvies blijven geven.

Ik specialiseer ik mij in het maken van lichtplannen en het geven van verlichtingsadvies. Ik werk samen met interieurontwerpers, aannemersbedrijven en architecten maar klanten weten mij ook rechtstreeks te vinden. Ook heb ik een interieuropleiding voltooid omdat interieur en verlichting onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het interieuradvies dat ik geef is voornamelijk gericht op de grote lijnen. Kleuren, meubels, verlichting, wijzigingen in plattegronden. Zorgen dat de basis goed is zodat je zelf verder kunt met de invulling van je woonwens. Ik werk samen met een groot netwerk van specialisten waaronder elektriciens, domotica specialisten, interieurbouwers, stukadoors en vele andere.

buro bemaux is veelzijdig gespecialiseerd, klein in omvang, groot in netwerk en nieuw in aanpak.

Daarnaast begeleid ik bouwprojecten. Waarom? Omdat veel particulieren ondervinden dat een toeziend oog houden op het uitvoeren van het lichtplan of interieurindeling veel tijd kost. En het is voor hun niet altijd mogelijk om regelmatig op de bouwplaats te zijn en te overleggen met de aannemers/leveranciers over de voortgang van de werkzaamheden.

Kan ik jullie helpen met een lichtplan of een lichtadvies?

Of zijn jullie benieuwd wat het precies inhoudt of wat ik voor jullie kan betekenen? Bel me of mail me, wat het beste bij je past. Vragen staat vrij en ik ben blij te je woord te staan.