Waarom zou je interieuradvies inwinnen?

Als interieurstylist kan ik nadenken over alle aspecten van de binnenruimte.  Denk hierbij aan het indelen van de ruimte (plattegrond) en wat de functies van de ruimten zijn , welke materialen en kleuren gaan we gebruiken en hoe gaan we de verlichting indelen.

Daarvoor is een stijlvol interieurontwerp handig die voorzien is van meubelmaatwerk en een slim lichtontwerp.

Loop je vast met alle Pinterest beelden waarvan je denkt dat dit bij jouw interieur past maar je weet niet helemaal hoe en je komt maar niet tot een keuze? Buro bemaux kan je helpen om eens te kijken naar de plannen, de zaken op een rij te zetten en zo samen tot een goed doordacht interieurplan te komen. Een interieur die bij jullie past, die de juiste sfeer ademt en aan jullie wensen voldoet.

Maak eens een kennismakingsafspraak.

Onafhankelijk interieuradvies

Als zelfstandig interieurstylist werk ik voor jullie. Ik ben dus onafhankelijk en niet gebonden aan merken. Mijn advies baseer ik altijd op wat voor jullie de beste keuze is. Uiteraard geldt dit ook voor het lichtadvies.

Kennismaken?

Maak eens afspraak met buro bemaux om jullie wensen te bespreken voor een interieur die bij jullie past en niet mainsteam is.