Ook dit najaar sta ik weer in het Bloggershome van de beurs Realiseer je droomhuis.

Een van de leukste beurzen vindt plaats in het weekend van 6-8 oktober in Utrecht. Was het “vroeger” echt gericht op bouwers, nu wordt het meer en meer een lifestyle beurs. Veel informatie over afbouw; interieur, verlichting, tuinaanleg maar gelukkig zijn er ook nog steeds bouwers en architecten te vinden waar je terecht kunt met je vraag of om eerste indruk te krijgen van de stijl van bouwen die zij hanteren.

In het Bloggershome  zijn er verschillende bloggers aanwezig, zij delen hun tips en beantwoorden je vragen. Ook  worden er leuke workshops of inspirerende presentaties en trendsessies gegeven.

Zelf geef ik een presentatie van Kavel tot thuis. Een roadmap van wat er allemaal komt kijken als je een eigen woning gaat bouwen. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen; dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Er komt heel wat bij kijken. Daarom geef je ik graag de tips & tricks zodat je een beetje voorbereid bent op een hele drukke periode die er gaat aankomen.

Ik ben er zondag om 13.30 uur, zie ik je dan??