Oei, dat klinkt wel heel direct. Zo bedoel ik het natuurlijk niet. Maar ik heb nu wel je aandacht.

Het gaat hier om je probleem qua verlichting en interieur. Je bent op zoek naar iets. Advies, een betere leeslamp, beter licht in de keuken of boven de eettafel. Maar waar plaats ik die dan? Om daar gelijk een professional voor in te huren vind je misschien net wat te ver gaan en overdreven maar ondertussen is je probleem niet opgelost en zodra s’avonds de lampen weer aangaan wordt je hieraan herinnerd.

Dus.. wat gaan we doen aan je probleem?

Je kunt  het internet afstruinen naar een soortgelijk probleem. Soms kom je iets tegen wat erop lijkt maar vaak ook niet. Dus dat schiet nog niet veel op.  Je kunt tips en tricks lezen over hoe je de juiste verlichting toepast in bijvoorbeeld je woonkamer maar theorie en praktijk zijn ook niet altijd hetzelfde. Voor jouw huis is het nét iets anders..

Ik heb wel een probleemoplosser. Neem een lightadvies. Lekker luchtig, lekker licht. Je mailt (of belt) mij met waar je tegen aan loopt. Kan ik je online helpen dan vraag ik daar light bedrag voor. Heb je meer advies nodig of is er meer uitwerking nodig dan bespreken we dat en kijken we hoe we dat gaan oplossen.

Probleem opgelost!

En zo kan een probleem waar je al een tijd mee liep zo ineens opgelost zijn.