Heb je tips & tricks nodig? Even een korte vraag? Waar zet ik die te gekke booglamp neer of hoe krijg ik betere leesverlichting?

Boek dan een “light advies”. Geen uitgebreid lichtadvies. Geen lichtplan. Lichtadvies gewoon to the point.

Een light advies kun je online aanvragen of telefonisch en duurt minimaal 15 minuten en maximaal 45 minuten en is er al voor € 50,=.

light advies

Het belang van een goed lichtadvies

Bij een lichtadvies is het niet zomaar even ergens een decoratieve lamp neerzetten en het probeem is opgelost. Ik kijk naar jullie wensen en waar je tegen aan loopt. Dit bespreken we ook eerst in een persoonlijk gesprek. Door sfeer – en functionele verlichting zo met elkaar te combineren ontstaat er harmonie en balans in je interieur. Na het gesprek zal er een lichtplan opgesteld worden. In het lichtplan wordt er gekeken naar de functies en technische mogelijkheden. Vervolgens wordt er een selectie gemaakt van verschillende soorten licht en armaturen.

Waarin verschilt een light advies van een lichtadvies?

Bij een light advies heb je eigenlijk één specifieke vraag: ik wil goed leesverlichting maar ik weet niet waar ik op moet letten, bijvoorbeeld.  Deze vraag ga ik voor je beantwoorden. Bij een lichtadvies is er meestal sprake van een bepaalde ruimte waar je advies over wilt (woonkamer, badkamer, woonkeuken) en komen er meer aspecten aan de orde dan 1 vraag waar je tegen aanloopt. (zie bovenstaande alinea: het belang van een goed lichtadvies)