Hoe het begon

Popup lighting is een armatuur die zijn inspiratie haalt uit de popup boeken. Het idee is om de dagelijkse iconen te belichten als artistieke en elegante verlichting.

Hangt zo’n popup aan je wand dan zul je zien dat deze verandert in een WOW effect door de schaduwen die het reflecteert op de wand en waardoor de ruimte verandert in een magisch sprookje.

Licht verandert in een kunstwerk

Het idee van een Popup licht is om de omgeving te veranderen in een unieke sfeer. Het spel van licht en omgeving die de lamp verandert van een wandlamp in een stukje kunst aan de muur.

Met een simpele draai aan de knop om het licht aan te doen zie je dat de wandlamp direct de sfeer verandert, je humeur en je verbeelding gaat voor zichspreken.

Inspiratie

De ontwerper was gefascineerd door popup boeken.  De wereld van fantasie en magie die altijd haar dromen hebben geïnspireerd.  Hoe spannend was het dat als je de bladzijde omdraaide en er weer een nieuwe wereld op popte  en je in een nieuwe fantasiewereld terecht kwam. Dit gevoel van magie en fantasie was moeilijker en moeilijker te vinden in de hedendaagse wereld.  Daardoor werd de ontwerper geïnspireerd om zo’n lamp te ontwerpen. Licht is ook iets magisch (zeker weten!) en met haar passie voor kunst en design  heeft ze een armatuur ontworpen die dit gevoel weer opwekt maar die we nu ook kunnen delen met onze vrienden en geliefden.

Hertenhoofd

Het hertenhoofd  is een wandlamp die gebruikt kan worden om een grote ruimte te verlichten. Met zijn klassieke, nostalgsiche uitstraling geeft het de ruimte een moderne en tijdloze uitstraling.

Het eerste design was het hertenhoofd die met succes op de markt werd gebracht. Maar mijn favoriet is toch wel de pauw. Hoe prachtig deze op de wand staat.

Wil je meer weten of zo’n geweldig magisch exemplaar aanschaffen?  Neem dan een kijkje op de website:

https://popuplighting.com/

Zullen we samen een lichtplan maken?