In Almelo is altijd wat te doen zo ook op het gebied van nieuwbouw.

Almelo NoordOost is een mooi nieuw woongebied in de uitgestrekte Twentse natuur. Op dit gebied is het mogelijk om de woning van je dromen te bouwen want hier is veel mogelijk. Van kleine tot riante kavels met volop vrijheid in architectuur.

Ga je voor modern of landelijk? Neem je een architect in dienst of ga je voor een catalogus woning? Allemaal vragen die op je afkomen en die je moet gaan afwegen.  Zo zal ook de vraag, ongetwijfeld, komen of je al een lichtplan hebt.  Waarschijnlijk nooit aan gedacht maar het is belangrijk om vroegtijdig buro bemaux in te schakelen voor het maken van een lichtplan.

Vroegtijdig inschakelen lichtadviseur bij nieuwbouw

Het is belangrijk buro bemaux al bij de start van uw nieuwbouwproject al in te schakelen. Niet alleen voor de bouw (zeker met modulair bouw,  kanaalplaat, etc), elektraplan maar ook voor de indeling van de woning; hoe wil je wonen, hoe ga je leven?  Zijn er eventuele technische aanpassingen nodig, dan kunnen deze direct in het project verwerkt  worden. Wel zo handig.

Een goed lichtplan bestaat uit contrasten. Denk daarbij aan  een zonnige dag met verlichte plekken en schaduwplekken.

– Een goed lichtplan speelt zich af op verschillende hoogtes in het interieur. Met het uitlichten van interieurdetails worden accenten gemaakt en geven het interieur sfeer en karakter.

Maar ook is het interieur zelf is een belangrijke graadmeter bij het maken van een lichtplan. Zeker als het gaat om sfeerverlichting.

Op zoek naar een lichtplan voor je nieuwe woning?  Neem vrijblijvend contact op  voor een lichtadvies op maat in Almelo NoordOost.

bemaux - presolid

Zullen we samen een lichtplan maken?