Een goed lichtplan scheelt hoofdpijn en een hoop centen

Een goed lichtplan laten maken is de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing.  Buro Bemaux helpt graag om de ruimte sfeervol te verlichten door het juiste lichtadvies te geven. Verlichting bepaalt de sfeer in uw woning, bedrijf, winkel, school of welke ruimte dan ook en zal het interieur doen sprankelen. Maak nu een afspraak om samen een lichtplan te maken. 

Het kiezen van de juiste verlichting, sfeer, functioneel, basis, lastig zijn. Er is niet alleen veel keuze ook de kleur van de verlichting verschilt nogal en ook breedte stralen doen veel met je interieur. Door het maken van een lichtplan kun je beter inzicht krijgen in je lichtbehoefte en de functie die een bepaalde lamp moet gaan vervullen. Door samen een lichtplan te maken kun jij straks gerichter op zoek naar de juiste lamp.

De een houdt van veel licht de ander juist weer niet. Daarom is het belangrijk om samen te bespreken wat jullie van een lichtplan verwachten. Wij bepalen de lichtpunten aan de hand van een plattegrond of we lopen ter plekke door de betreffende ruimte en bepalen welke soort armaturen nodig zijn. Ik werk de lichtkleur, sterkte en lichtbundel uit en samen kijken we welke armaturen het beste in jullie interieur past.

Wat heb ik nodig om samen een lichplan te maken?
• een dosis enthousiasme
• plattegrond of ter plekke aanwezig zijn
• jullie tijd; we zullen nl. niet in één uurtje klaar zijn
• indicatie van het budget
• planning

Zullen we samen een lichtplan maken?

Dan heb ik wat informatie van je nodig. Als je het formulier invult weet ik al heel veel en kan ik met een voorstel komen voor een lichtplan. Ik hoor graag van je.

    Uw gegevens

    Gegevens over uw object

    Betreft: NieuwbouwRenovatieZakelijk

    Extra opties

    Gewenste vereisten: LichtplanDomoticaEnergiezuinig