Bureau Bemaux

Interieur

 

Door de vele aandacht aan interieurs en het inrichten van ruimtes via diverse mediakanalen gaan we massaal zelf aan de gang. Het is toch allemaal makkelijk wat je ziet? Maar waai jij met alle trends mee of is een basisinterieur belangrijker om je prettig in thuis te voelen?

Met een goede basis creëer je rust. Niet alleen in je huis maar ook in je hoofd.

Verlichting

 

Het licht draagt bij aan het creëren van een prettige of zelfs in sommige gevallen een slechte omgeving om in te wonen en te werken. Daarom is het belangrijk dat er een lichtplan gemaakt wordt voor de  betreffende ruimte. Licht en verlichting hebben invloed op je stemming en op je werkcapaciteiten.

Licht is meer dan een mooie lamp! Besteed daarom aandacht aan het (laten) ontwerpen van een goed lichtplan.

Vastgoedpromotie

 

Soms heeft een verouderde woning even een zetje nodig om in the spotlight gezet te worden. Met een visuele presentatie in 3D kun je laten zien welke mogelijkheden er in de woning verstopt zitten.

Bemaux helpt de woning interessanter en waardevoller te maken.

Over Bureau Bemaux

Bureau Bemaux, helpt je met interieuradviezen en lichtplannen.

Burau Bemaux is veelzijdig gespecialiseerd.  Klein in omvang, groot in netwerk en nieuw in aanpak. Ik werk samen met een groot netwerk van specialisten waaronder interieurbouwers, stukadoors, domotica specialisten,elektriciens, etc.
Voor de particulier maak ik interieurplannen & lichtplannen.  Geen kant en klare pakketten die afgenomen moeten worden maar ik bespreek samen met jullie wat er nodig is. Op deze manier zijn niet alleen de adviezen en plannen maatwerk en uniek maar past altijd in elk budget!

What you see is what you get

 

Dat is wie ik ben! Ik doe niet anders voor dan ik ben. Open, eerlijk en oprecht naar anderen toe. En ik hoop dat je ook zo bent naar mij toe. Maar ook zakelijk zal ik duidelijk en helder adviseren en presenteren. Vertellen als iets wel of niet kan of anders kan. Je hebt er niks aan als ik iets ga voorstellen wat niet bij jullie stijl of budget past. En dat vinden mijn klanten fijn.

Kan ik jullie helpen met een interieuradvies of een lichtplan? Of zijn jullie benieuwd wat het precies inhoudt of wat ik voor jullie kan betekenen? Bel me of mail me, wat het beste bij je past. Vragen staat vrij en ik ben blij te je woord te staan.

Over mij..

Nice to meet you!

Mijn naam is Maurien Beyhum. Ik heb de opleiding HBO Lichtontwerp afgerond en ben daarmee onafhankelijk lichtdesigner geworden. Daarnaast heb ik ook de opleiding voor Interieurstyliste afgerond. Op deze manier kan ik met een gedegen kennis en inmiddels ervaring jullie adviseren en helpen bij de uitvoering van jullie interieurwensen.

Ik werk vanuit Amersfoort en ben werkzaam in voornamelijk Utrecht, Gelderland, Noord- en Zuid Holland. Zowel voor nieuwbouw projecten als bestaande en renovatie projecten.

Ik help graag, aarzel daarom niet om contact met mij op te nemen.

Maurien Beyhum