Krijg je een nieuwe woning, ben je bezig met een renovatie van je huis of  ‘klopt’ het licht in je huidige woning niet?  Buro Bemaux helpt je graag hiermee – wij zetten verlichting in de spotlight! Buro Bemaux wordt graag betrokken in een zo vroeg mogelijk stadium bij het ontwerpen of invullen van de nieuwe woning. Op deze manier maken we het werk van de aannemer/ installateur makkelijker en zijn er veel mogelijkheden om de gewenste verlichting te kunnen toepassen.

Verlichting heeft een grote invloed op ons. Niet alleen hoe je de ruimte beleeft, maar ook wat het doet met ons humeur en dus gezondheid. Onderschat daarom het belang van verlichting in je interieur niet! Buro Bemaux heeft zicht gespecialiseerd in het geven van goed lichtadvies en het maken van lichtplannen. Ook leveren wij de armaturen die wij voorstellen in ons lichtplan.

Wij werken altijd met maatwerk lichtplannen maar om een indicatie te geven hebben wij het volgende voor je opgesomd.

Help mijn verlichting is niet goed!

Wil je even sparren over je huidige verlichting? Heb je zelf al plannen hoe je de verlichting wilt hebben maar even checken voor de zekerheid? Met een sessie van 2 uur komen we al een heel eind en bespreken we je wensen, wat je graag wilt of anders wilt en hoe we dat het beste kunnen inbedden in een lichtplan.

We bespreken in zo’n sessie 1 ruimte naar keuze en nemen hier alle tijd voor. De kosten? € 375,00.

LICHTPLAN  voor een begane grond

Wij willen altijd eerst kennismaken. We bespreken dan je wensen, de technische mogelijkheden en je budget voor de de begane grond. Ook hebben wij een interieurindeling van woonkamer en keuken nodig. Met deze gegevens gaan wij een lichtplan voor je maken. Op de aangeleverde plattegrond tekenen wij de posities in van de verschillende soorten licht en het type armaturen.

Lichtplan bestaat uit:

2D plattegrond met daarop alle ingetekende armaturen.
Een overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Een sfeervoorstel van de voorgestelde armaturen

Dit plan bespreken we dan en eventuele wijzigingen worden aangepast. Is het plan dan goedgekeurd, dan ontvang je een tekening met maatvoering voor de uitvoering.  Met dit complete lichtplan kan de elektricien dan aan de slag om de voorbereidingen te treffen. Denk aan elektrapunten maken in het plafond (centraal doos)  of wand  voor inbouw- , opbouwspots en wandarmaturen.

Prijsindicatie lichtplan begane grond:  vanaf € 595,– inclusief btw

Buitenverlichting

Buro Bemaux maakt ook lichtplannen voor buiten. Niet alleen voor de gevel of oprit maar ook tuinen kunnen meegenomen worden in een lichtplan. Apart of gelijk met je lichtplan voor binnen.

Vraag naar de mogelijkheden!

Nieuwbouw of gehele woning

Wil je een lichtplan voor de gehele woning (+buitenverlichting) omdat je bijvoorbeeld die droomkavel hebt gevonden en eindelijk je for ever home gaat bouwen? Ook dat is geen probleem. Daarvoor maken wij graag een offerte op maat. Bel of mail ons even zodat we je kunnen vertellen wat we nodig hebben om een goede prijs voor een lichtplan voor je te maken.