Lichtplan Apeldoorn

Ik kan je helpen met een lichtplan voor je nieuw te bouwen woning in Apeldoorn of omgeving. Ik geef lichtadvies of bekijk hoe de bestaande lichtpunten in je huis aangepast kunnen worden naar een plan die wél voldoet aan je eisen.

Neem vrijblijvend contact op  voor een lichtplan  ik help je graag verder. 

Lichtplan Apeldoorn

Buro Bemaux is gespecialiseerd in het geven van lichtadvies en het ontwerpen van een lichtplan op maat.  Voor een professioneel en onafhankelijk lichtadvies aan huis in Apeldoorn en omgeving kom ik graag bij je thuis of op de kavel. Op deze manier kan ik rekening houden met de gewenste sfeer, het interieur en de aanwezige basisverlichting en daglichttoetreding.  We bespreken dan het type verlichting en welk merk verlichting daar het beste bij pas. Ook bij de plaatsing van de armaturen en het begeleiden van de realisatie van het gemaakte lichtontwerp kan ik u van dienst zijn.

Met een professioneel lichtplan op zak weet je dat er is nagedacht over de lichtpunten, waarom ze daar komen te zitten en wat hun functie is. Het zorgt ervoor dat je interieur beter naar voren komt, je je zich prettig en veilig voelt.  Ik richt mij niet alleen op de basisverlichting maar zorg ook dat de juiste sfeer en taakverlichting aangaat. Kwaliteit, duurzaamheid en uw wensen en budget staan altijd voorop bij het maken van een sfeervol maar functioneel lichtplan.

Bezoek inplannen?

Buro Bemaux werkt in Apeldoorn en omgeving . Voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten, van kavel tot thuis en daarbuiten. Ook het aanlichten van de woning of verlichten van tuin en oprit is mogelijk.

Licht is meer dan een mooie lamp! Besteed daarom aandacht aan het (laten) ontwerpen van een goed lichtplan.

light advies
Lichtplan Bemaux interieurstyling licht
Lichtplan woning Bemaux

Een verlichtingsplan bestaat uit een op maat ingetekend ontwerp op plattegrond, aangevuld met foto’s en een omschrijving van de geplande armaturen. Zo krijg je een goed inzicht van het beoogde resultaat.

Zodra je plannen voor nieuwbouw of een verbouwing klaar zijn is het verstandig om een lichtplan mee te nemen in dit project. De juiste plaatsing van de lichtpunten behoort onderdeel te zijn van de technische plattegronden. Met een goed lichtplan kan de installateur aan de slag. Hij weet waar de aansluitingen komen, schakelmateriaal, inbouw- of opbouwarmaturen en welke voorbereidingen daarvoor genomen moeten worden.

Het begeleiden van de uitvoering van het verlichtingsplan
Het lichtplan is goedgekeurd en kan uitgevoerd gaan worden. Dan is het van belang dat het ook geïnstalleerd wordt zoals het bedacht is. Buro Bemaux levert om die reden alle verlichting zelf. In samenwerking met de aannemer, of installateur begeleid ik de werkzaamheden van begin tot einde zodat we weten dat datgene wat getekend is ook uitgevoerd gaat worden.

De kosten van een lichtplan
Vaak krijg ik de vraag wat een lichtplan kost. Daar is niet 123 op te antwoorden. Een lichtplan is namelijk niet standaard. Het is afhankelijk van de ruimtes, van het advieswerk, de uitwerking en de begeleiding.

lichtplan woonkamer

Advies aan huis in Apeldoorn en omgeving

Geen verhuisplannen of verbouwing in zicht? Maar niet tevreden over de verlichting zoals hij nu is? Met een advies aan huis kan er vaak, met een paar simpele aanpassingen, een andere sfeer gerealiseerd worden. Samen kijken we hoe we de verlichting zodanig kunnen aanpassen aan jullie wensen.

Nieuwsgierig? Ik informeer je graag over de diverse mogelijkheden. Neem contact met mij op zodat we kunnen bespreken wat voor soort advies het beste bij jullie past.

Lichtplan Bemaux interieurstyling planning