Buro Bemaux is gespecialiseerd in het geven van lichtadvies en het ontwerpen van een lichtplan op maat.  Voor een onafhankelijk lichtadvies aan huis in Almelo en omgeving kom ik graag bij je thuis of op de kavel. Op deze manier kan ik rekening houden met de gewenste sfeer, het interieur en de aanwezige basisverlichting en daglichttoetreding.  We bespreken dan het type verlichting en welk merk verlichting daar het beste bij pas. Ook bij de plaatsing van de armaturen en het begeleiden van de realisatie van het gemaakte lichtontwerp kan ik u van dienst zijn.

Een professioneel lichtadvies  zorgt ervoor dat uw interieur beter naar voren komt, u zich prettig en veilig voelt.  Ik richt mij niet alleen op de basisverlichting maar zorg ook dat de juiste sfeer en taakverlichting aangaat. Kwaliteit, duurzaamheid en uw wensen en budget staan altijd voorop bij het maken van een sfeervol maar functioneel lichtplan.

Bezoek inplannen?

Buro Bemaux werkt in Almelo NoordOOst en omgeving . Voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten, van kavel tot thuis en daarbuiten. Ook het aanlichten van de woning of verlichten van tuin en oprit is mogelijk.

Licht is aanstekelijk! Daarom werk ik  met veel passie en enthousiasme om mooie en creatieve lichtplannen te creëren en inspireer ik je graag met de mogelijkheden die er zijn om je thuis, je werkomgeving of tuin in de spotlight te zetten.

begeleiding bemaux

Nieuwsgierig? Ik informeer je graag over de diverse mogelijkheden. Neem contact met mij op zodat we kunnen bespreken wat voor soort advies het beste bij jullie past.

Lichtplan Bemaux interieurstyling planning