Lichtadvies Bornerbroek

Op zoek naar een lichtplan voor je nieuwe woning in landelijke stijl voor het project Erve Schothorst? Of geven de bestaande lichtpunten niet het juiste licht? Neem vrijblijvend contact op  voor een lichtadvies op maat in Bornerbroek.

Goede verlichting is belangrijk. Niet alleen om in te leven en je goed te voelen maar ook om in te werken . Daarbij, een mooie lamp is een onderdeel van je interieur en kan zo maar dé eye- catcher worden bij binnenkomst. Laat mij je inspireren met mijn passie en werk!

Buro Bemaux is gespecialiseerd in het geven van lichtadvies en het ontwerpen van een lichtplan op maat.  Voor een onafhankelijk lichtadvies aan huis in Bornerbroek en omgeving kom ik graag bij je thuis of op de kavel. Op deze manier kan ik rekening houden met de gewenste sfeer, het interieur en de aanwezige basisverlichting en daglichttoetreding.  We bespreken dan het type verlichting en welk merk verlichting daar het beste bij pas. Ook bij de plaatsing van de armaturen en het begeleiden van de realisatie van het gemaakte lichtontwerp kan ik u van dienst zijn.

Een professioneel lichtadvies  zorgt ervoor dat uw interieur beter naar voren komt, u zich prettig en veilig voelt.  Ik richt mij niet alleen op de basisverlichting maar zorg ook dat de juiste sfeer en taakverlichting aangaat. Kwaliteit, duurzaamheid en uw wensen en budget staan altijd voorop bij het maken van een sfeervol maar functioneel lichtplan.

Bezoek inplannen?

Buro Bemaux werkt in Bornerbroek en omgeving . Voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten, van kavel tot thuis en daarbuiten. Ook het aanlichten van de woning of verlichten van tuin en oprit is mogelijk.

Licht is meer dan een mooie lamp! Besteed daarom aandacht aan het (laten) ontwerpen van een goed lichtplan.

light advies
landelijk lichtplan bornerbroek
Lichtplan Bemaux interieurstyling licht
Lichtplan woning Bemaux

Een basis verlichtingsplan bestaat uit een op maat ingetekend ontwerp op plattegrond, aangevuld met foto’s en een omschrijving van de geplande armaturen. Zo krijg je een goed inzicht van het beoogde resultaat.

Zodra je plannen voor nieuwbouw of een verbouwing klaar zijn is het verstandig om een lichtplan mee te nemen in dit project. De juiste plaatsing van de lichtpunten behoort onderdeel te zijn van de technische plattegronden. Met een goed lichtplan kan de installateur aan de slag. Hij weet waar de aansluitingen komen, schakelmateriaal, inbouw- of opbouwarmaturen en welke voorbereidingen daarvoor genomen moeten worden.

Het begeleiden van de uitvoering van het verlichtingsplan
Het lichtplan is goedgekeurd en kan uitgevoerd gaan worden. Dan is het van belang dat het ook geïnstalleerd wordt zoals het bedacht is. buro bemaux levert om die reden alle verlichting zelf. In samenwerking met de aannemer, of installateur begeleid ik de werkzaamheden van begin tot einde zodat we weten dat datgene wat getekend is ook uitgevoerd gaat worden.

De kosten van een lichtplan
Vaak krijg ik de vraag wat een lichtplan kost. Daar is niet 123 op te antwoorden. Een lichtplan is namelijk niet standaard. Het is afhankelijk van de ruimtes, van het advieswerk, de uitwerking en de begeleiding.

lichtplan woonkamer

Advies aan huis in Zeewolde en omgeving

Geen verhuisplannen of verbouwing in zicht? Maar niet tevreden over de verlichting zoals hij nu is? Met een advies aan huis kan er vaak, met een paar simpele aanpassingen, een andere sfeer gerealiseerd worden. Samen kijken we hoe we de verlichting zodanig kunnen aanpassen aan jullie wensen.

Nieuwsgierig? Ik informeer je graag over de diverse mogelijkheden. Neem contact met mij op zodat we kunnen bespreken wat voor soort advies het beste bij jullie past.

Lichtplan Bemaux interieurstyling planning