Bloggen over licht. Het bruist van ideeën maar om de eerste blog daarover te schrijven is altijd een lastige. Gewoon doen,hoor ik mensen zeggen. Dat ga ik dus ook maar doen. Maar ik wil wel graag uitleggen voordat ik gewoon een blog ga schrijven; waarom dan? en waarover dan?

Waarom zou je als lichtadviseur gaan bloggen?

In eerste instantie om de consument te laten kennis maken met wat er te koop is op het gebied van verlichting en ze te informeren hoe belangrijk verlichting in je interieur is. Maar ook om ontwerpers, architecten en bedrijven werkzaam in de lichtbranche een platform te bieden waarop ze kunnen laten zien wat ze te bieden hebben.

Veel mensen vinden verlichting moeilijk, waar hang ik dat leuke lampje want er zit geen aansluiting of ik kan niet ‘s avonds niet goed lezen want de verlichting is niet voldoende. Een huis bouwen en dan al nadenken over de inrichting en waar je de verlichtingspunten wilt hebben dat is wel heel ver weg van je bed maar toch moet je eraan! Sorry..!! Straks zul je begrijpen waarom.

Ik ga je helpen in de fantastische wereld van verlichting. Ik laat je zien wat er te koop is, wat er op de beurzen wordt aangeboden, tip en tricks, leer je merken en ontwerpers kennen en waar je deze kunt kopen. En hier en daar een uitstapje richting interieur. Want verlichting en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Gewoon doen dus… maar wel regelmatig. Ik wil je niet spammen met berichten dus ik zal mijn blogberichten in eerste instantie wereldkundig maken via mijn Facebookpagina en Instagram account en later als ik groot ben, via nieuwsbrief of e-mail. Een keer per week een blogbericht op donderdag die hier online staat. Inspiratiebeelden vind je voornamelijk op mijn Instagram en Pinterest account, dus houd die ook in de gaten.

Dit is voornamelijk consument gericht. Maar jij als bedrijf, ontwerper, architect of  anders werkzaam in de lichtbranche kan ook in de spotlight staan. Want hoe belangrijk is het dat de consument de weg naar jou weet te vinden? Daarom schrijf ik ook in opdracht en help je met je online presence. Hoe dan? Dat leg ik je graag persoonlijk uit.