Vastgoed Promotie

Met de huidige situatie op de huizenmarkt is het haast ondenkbaar dat huizen lang te koop staan of onverkoopbaar zijn. Zeker in bepaalde wijken waar de woningen als warme broodjes verkocht worden nog voor ze op Funda staan. Toch kan het zo zijn dat een woning een beetje hulp nodig heeft bij de verkoop. Bemaux kan u daarbij helpen om de woning interessanter en waardevoller te maken.

Met ‘Vastgoed Promotie‘ bieden wij verschillende mogelijkheden aan om een woning aan te prijzen.

Zeker met oudere woningen vinden potentiële kopers het moeilijk om de mogelijkheden te zien die de woning kan bieden. De eerste stappen kunnen al genomen worden door middel van cosmetische ingrepen, virtueel of werkelijk.

Met een 2D of een 3D impressie laat je zien welke mogelijkheden een woning biedt. Maar het is ook mogelijk om nog een stapje verder te gaan en een verbouwplan klaar te maken.

Hierbij geven wij inzicht in wat de verbouwing gaat kosten, ook is het mogelijk dat wij alvast de vergunningen bij de gemeente aanvragen. Wil je nog een stapje verder dan kan Bemaux ook zorgen voor de uitwerking van de verbouwing. Zo kan de nieuwe eigenaar zo instapklaar zijn nieuwe woning betrekken. Geen omkijken naar! Hoe fijn is dat?!

Samenvattend Vastgoed Promotie

  • 2D of 3D impressie maken van bestaande woning
  • Maken van een verbouwplan ; budgettering verbouwing, aanvragen vergunningen
  • Uitvoering verbouwing > instapklaar
NEEM CONTACT OP
Lichtplan verlichtingsplan Bemaux
Bemaux bouwbegeleiding lichtplan
Verlichting woonkamer Bemaux