Lichtplan

Gediplomeerd als lichtontwerper maak ik lichtplannen en geef ik verlichtingsadvies. Voor bestaande bouw, voor renovatie en voor nieuwbouw. Maar ook tuinen en de woning aan de buitenkant kunnen in de spotlight gezet worden.

 

Of het nu gaat om die te gekke hanglamp boven de eettafel die net even meer sfeer geeft aan je interieur of een goede verlichting om bij te lezen en te werken. Of je gaat nieuwbouwen en je wilt vanaf het begin dat de lichtpunten en elektrapunten worden meegenomen in het ontwerp.

 

Bemaux heeft ervaring met elke situatie en geeft advies, maakt verlichtingsplannen en zorgt dat het licht aan gaat. Maar ook smartlighting behoort tot de mogelijkheden. Geen omkijken meer wanneer het licht aanmoet en bij welke sterkte.

 

Voor de zakelijke klant maak ik lichtplannen, lichtberekeningen en realiseer ik het geadviseerde lichtontwerp. Met name de kantoorvilla’s, ontvangstruimten, wijnbars en restaurants, praktijken (denk aan tandarts/ortodontie, huisarts, cosmetisch verzorging) en daginstellingen in de zorg behoren tot mijn dienstenpakket.

 

Ik ben onafhankelijk in het maken van lichtplannen dus niet gebonden aan leveranciers waar ik een omzet moet halen daardoor kan ik lichtconcepten maken die creatief en vernieuwend  zijn.. Kwaliteit, vakkennis en aandacht voor de mens zijn kernwoorden voor mijn lichtplannen De wensen en budget van de klant staan voorop en daar wordt mee gewerkt. Elk advies wordt uitvoerig besproken en toegelicht. Een lichtadvies is dus ook nooit standaard.

 

ONLINE VERLICHTINGSADVIES

Aan de hand van plattegronden, foto’s en een moodboard tekeningen kan ik een online verlichtingsplan maken waarmee je zelf aan de slag kunt.  Vraag naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP
Lichtplan Bemaux bouwbegeleiding