Interieuradvies

Ik mis iets maar wat?
Ik ga verhuizen en heb een nieuwe basis nodig..
Ik weet wat ik wil maar krijg het niet uitgevoerd..

 

kijk even mee ..
Een interieuradvies is altijd persoonlijk en bij jullie thuis. Het gesprek duurt maximaal 3 uur en na afloop krijg je een uitgebreid advies met aanbevelingen per mail. Uiteraard kun je dan nog vragen stellen.

 

Interieurontwerp

Wij gaan uitbouwen en willen graag een andere indeling.
Ik wil een interieur op maat en niet uit een boekje.

 

Een interieurontwerp is de volgende stap na het interieuradvies.  Bij het interieurontwerp maak ik duidelijk hoe het ontwerp er uit komt te zien en wat je nodig hebt. Met dit ontwerp kun je zelf aan de slag of de juiste mensen aansturen om het ontwerp uit te voeren. Het plan wordt uitgewerkt in 2D maar er kan ook  een 3D plan gemaakt worden. Dit gaat in overleg.

Hierbij kun je denken aan:

Meubelplan, Kleuren- en materialenplan, Keukenontwerp, Badkamerontwerp, Slaapkamerontwerp.

Interieuradvies voor bedrijven

Jouw bedrijf in de spotlight!

Het loopt lekker,de website heeft net een compleet nieuwe look en staat online the schitteren… alleen het klopt nog niet helemaal. Je kantoor kan ook wel een opfrisbeurt gebruiken waardoor online en offline weer samen een geheel uitstralen.

Wat wil jij uitstralen, waar ben je goed in met je bedrijf en wat kan beter?
Wat het ook is qua bedrijfsidentiteit, het wordt tijd dat het in de spotlight komt te staan! Dan zit je hier goed!

Interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling

Heb je interieuradvies nodig voor je woning of voor je kantoor of ander project? Ik help je door de bomen het bos weer te zien! Mijn plannen zijn niet standaard want ik ga altijd uit van jouw wensen, jouw style en budget. En je zult zien dat daar wat moois uitkomt!

Jullie interieur in the spotlight! Dat kan! Daarvoor zullen we eerst een goed basisplan moeten maken. Vanuit het basisplan kunnen jullie kiezen of jullie zelf aan de slag gaan of dat jullie graag hulp willen hebben bij bepaalde onderdelen.

Interieuradvies 3.0; jullie geven aan waar de behoefte ligt.

Dat kan zijn een lichtadvies, een kleuradvies, een meubelplan, een nieuwe indeling, etc.  Ik zadel jullie niet op met een heel standaard pakket die je moet afnemen. Een advies op maat!

Veel is mogelijk weinig is onmogelijk!

NEEM CONTACT OP
Lichtplan-verlichting-interieurstyling-Bemaux